+48 795 442 384

W tym roku ForRest kusi i zaprasza na moc atrakcji i emocji podczas balu sylwestrowego w rytmach flamenco!

Sylwester w ForRest to już nasza tradycja! Razem z Wami, naszymi przyjaciółmi, chcemy hucznie świętować przyjście Nowego Roku. Dobra zabawa, radość, nadzieja na jeszcze lepszy rok i dużo przyjacielskiej atmosfery. W tym roku wzniesiemy noworoczny toast przy gorących rytmach ognistego flamenco. W ForRest szykujemy dla swoich gości dużo atrakcji i wyśmienitą kuchnię.

Sylwester w hotelu ForRest

Dziś bardzo popularnym zwyczajem jest organizowanie tematycznych zabaw sylwestrowych. Ludzie z chęcią uczestniczą w imprezach przebieranych lub związanych z motywem kulinarnym. My również szykujemy w ten dzień moc atrakcji. Przeniesiemy się do Hiszpanii – świata flamenco, zmysłowej namiętności, feerii barw i stukotu obcasów. Sylwester w rytmie flamenco to obietnica szalonej i ekscytującej nocy!

Moc sylwestrowych atrakcji

Zapewniamy niezapomniane emocje i atrakcje! W programie znajdą się występy i zabawy w rytmach flamenco, a całą zabawę poprowadzi DJ PatyQ. W odpowiedni klimat wprowadzi gości balowy wystrój sali, hiszpańska kuchnia i kieliszek Sangrii na powitanie. O północy powitamy Nowy Rok toastem i pokazem sztucznych ogni. Nasza zabawa rozpocznie się o 20.00 i potrwa aż do białego rana! Na co jeszcze mogą liczyć nasi sylwestrowi goście?

MENU SYLWESTROWE:

Przystawka:

Morcilla – kaszanka z kozim serem i konfiturą z czerwonej cebuli

Zupa:

Gazpacho Andaluz – krem z pomidorów i papryki podawany z salsą krewetkową, konfiturą z arbuza i płatkami migdałów

Danie główne:

Pollo asado a la Catalana – pieczony kurczak z kuminem rzymskim, cynamonem, w salsie pomidorowej ze śliwkami i orzeszkami pinii

Deser:

Flan Valencia – pudding z karmelem

Bufet ciepły:

Conejo al ajillo – królik po hiszpańsku / Rabo de toro – ogon wołowy pieczony w czerwonym winie i warzywach / Fabada asturiana – fasola duszona z pomidorami i chorizo/ Dorada al Horno – pieczona dorada marynowana w białym winie, oliwie i cytrynach / Mejillones a la marinera – mule po marynarsku / Tumbet – zapiekanka z ziemniaków, papryki, bakłażana i pomidorów /Paella – ryż z kurczakiem, chorizo i owocami morza / Callos en Mardid – flaki po madrycku z cieciorką i chorizo

Bufet zimny:

Pulpo a feira – ośmiornica po galicyjsku / Melon con serrano – melon z szynką serrano / Tapas z chorizo i papryczką padron / Tapas z anchois, grillowaną papryką i oliwkami / Tapas z piklami / Tapas z szynką serrano i krewetkami / Pincho z kaszanką, owczym serem i konfiturą z pomarańczy / Tortilla ze szpinakiem i orzeszkami piniowymi /Sandacz marynowany z grzybami i pomidorami czekoladowymi

Napoje:
Bezalkoholowe bezlimitu
Alkohol: 0,5l wódki bądź butelka wina na parę

Sangria w bufecie i na powitanie gratis!

Nocleg:
Istnieje możliwość wykupienia noclegów (ceny promocyjne przy zakupie biletów):

Pokoje STANDARD:

1-os 249,00 zł

2-os 289,00 zł

Pokoje COMFORT:

1-os 269,00 zł

2-os 309,00 zł

Pokoje SUPERIOR:

1-os 299,00 zł

2-os 339,00 zł

Przywitajmy wspólnie Nowy Rok! Serdecznie zapraszamy do zapisów.

Cena: do końca listopada 880,00 zł, potem 950,00 zł

Kontakt:
m.postel@for-rest
604 100 457

OFERTA I MENU SYLWESTROWE 2019/2020

Wróć do góry - Forrest